CRITICII

George Simion, declară despre comasarea alegerilor: Vom depune solicitări la Procuratura Generală, pentru conspiraţie la încălcarea Constituţiei

Liderul AUR, George Simion a declarat marţi, la Parlament, despre intenţia coaliţiei de a comasa alegerile europarlamentare cu locale, că vor depune solicitări în acest sens la Procuratura Generală, pentru conspiraţie la încălcarea Constituţiei şi crearea unui grup infracţional organizat, tăinuire de informaţii.

El a precizat că practic, se urmăreşte menţinerea la putere, ilegitim, a unui partid care nu mai are susţinere populară, referindu-se la PNL.

Liderul AUR a ţinut să precizeze că nu au nicio problemă dacă alegerile se organizează pe 9 iunie pentru că sunt convinşi că ”românii îi vor taxa la vot pe cei din PSD, pe cei care tolerează ca anexa să facă regulile în această ţară iar preşedintele ţării să se implice în jocul democratic”.

”Este fără precedent, domnul preşedinte Klaus Iohannis, după ce a tăcut 9 ani, încearcă acum să salveze partidul. Fac un apel la toate instituţiile statului responsabile cu protejarea ordinii constituţionale să ia atitudine şi să împiedice această tentativă de lovitură de stat”, a mai spus Președintele AUR

Related Articles

Back to top button