CRITICII

După 2 ani de critici și acuzații, Klaus Iohannis susține că PSD este un bun partener de coaliție

Preşedintele României susține că PSD,PNL și UDMR au guvernat foarte bine România, iar criza energetică nu a sărăcit populația României. Klaus Iohannis a afirmat că este fericit că România este guvernată de PSD, PNL și UDMR.

Iată ce a spus șeful statului: „Acest Guvern are o majoritate solidă în Parlament şi am evitat să intrăm în recesiune, am reuşit să trecem până acum cu bine prin toate crizele care au venit peste noi. Criza energetică nu a dus la sărăcirea populaţiei României. În continuare putem să ne încălzim casele, putem să aprindem lumina şi acest lucru nu a fost chiar aşa de la sine înţeles”

PSD s-a metamorfozat, pentru Klaus Iohannis, de la un partid care, „în ciuda încercărilor disperate de a-şi cosmetiza imaginea, rămâne acelaşi partid nereformat şi toxic”, la o formaţiune care poate lua decizii mature în interesul românilor.

Pe 24 noiembrie 2020, şeful statului îi îndemna pe români să nu voteze PSD la alegerile parlamentare. Social-democraţii au început să fie priviţi de preşedintele Iohannis ca o soluţie pentru guvernarea ţării.

Related Articles

Back to top button