CRITICII

Grindeanu îl vrea pe Geoană candidat la prezidențiale din partea PSD

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a stârnit atenția opiniei publice după ce i-a făcut o invitație voalată lui Mircea Geoană să revină în partid și să aibă discuții cu privire la candidatura sa la alegerile prezidențiale din partea PSD.

Sorin Grindeanu propune un joc de echilibristică politică prin invitația făcută către Mircea Geoană să revină la PSD și să-și negocieze candidatura la prezidențiale, având în verede că Marcel Ciolacu este președintele partidului și, prin urmare, posibil candidat la scrutinul pentru Cotroceni.

„Mircea Geoană, în acest moment, nu este candidat PSD, nici membru PSD. Eu am spus şi susţin acest lucru, că noi trebuie să avem candidat membru PSD. Dacă Mircea Geoană doreşte să fie candidatul PSD, în primul rând trebuie să aibă o discuţie cu noi, să revină în partid, fiindcă a fost preşedintele acestui partid, a fost membru de partid şi împreună să luăm decizia cea mai bună pentru ca PSD să dea viitorul preşedinte al României.”, a menționat Sorin Grindeanu .

Related Articles

Back to top button