CRITICII

Măscăriciul liberal ar vrea la Primăria Capitalei: „Mă gândesc serios”

Aflat la Roma, măscăriciul liberal Rareș Bogdan a transmis un mesaj cu privire la candidatura pentru Primăria București. Acesta a spus că există deja un candidat pentru Primărie, Cătălin Cîrstoiu. Aceste declarații răspund la speculațiile cu privire la înlăturarea sprijinului politic de către PNL-PSD pentru Cîrstoiu, a cărui candidatură a stârnit controverse.

„Înainte de orice, vreau să vă spun o chestiune simplă, pentru că ne urmăresc televiziunile din România, au căutat declarații de la mine astăzi, am refuzat să dau, am spus că sunt în diaspora și nu vreau să dau cale niciunei speculații. Și le spun de aici, de la Roma, ca mi-ar face mare, mare plăcere să candidez la Primăria Capitalei și mă gândesc foarte serios, dar încă nu am ales capitala” a declarat Rareș Bogdan.

Încă nu știu dacă să candidez la Roma, să candidez la Londra, la Paris sau la Madrid. După ce vom hotărî împreună în care dintre capitale să candidez, vă promit că voi candida. După care, discutăm și de București.

La București avem un candidat, pe domnul Cătălin Cîrstoiu, dar dacă domniile lor insistă, repet, avem Roma cu o comunitate de 300 de mii de români, putem să facem un pic de efort, punem măcar un viceprimar, dacă nu un primar.

Related Articles

Back to top button