CRITICIIOPINII

Pretins proxenet nu este nici membru, nici lider AUR. Cum manipulează presa antiromânească

Există platforme online a cărui principal scop a devenit discreditarea AUR. Sigur că în ciuda acestor dezinformări partidul crește în continuare și dacă ar fi să avem alegeri în această duminică numărul de parlamentari s-ar dubla. De altfel George Simion este la moment cel mai bine văzut președinte de partid parlamentar.

Ați mai văzut voi vreo presă reală care să aibă ca țintă un partid aflat în opoziție și care nu a condus nici o singură zi România?

Aceste platforme se folosesc de românii care caută un loc de muncă pentru a lucra împotriva poporului român. Ele sunt cele care au făcut jocul PSD și PNL și au girat furturile din ultimii 31 de ani. Au făcut acest lucru îndemnând românii să voteze pe unii sau pe alții, dar numai prin rotație și nu ca să asigure apariția reală a unor noi partide politice sau lideri politici.

Ancuța Cârcu nu este nici lider, nici membru AUR. Completarea formularului online nu duce automat la înscrierea în partid și există o procedură ce implică verificări, recomandări și documente semnate fizic. Intrarea în partid nu se face automat.

Pentru a se discredita AUR se folosesc tot felul de personaje dubioase, care au mai discreditat și alte partide politice. Majoritatea vin din zona celor care au delapidat țara în ultimii 31 de ani. Acestea vin cu mesaje publice cu privire la apartenența la AUR, unii se pretind lideri, alții președinți de organizații, unii membri importanți. Aceste apariții sunt repede corelate cu câteva articole plasate prin ziarele online și iese o dezinformare numai bună de dat.

În fiecare zi suntem bombardați de personaje care deodată și-au descoperit patriotismul. AUR este un partid deschis, dar dovada calităților se face prin muncă, ori nimeni nu poate pretinde vreo funcție decât după cel puțin un an de muncă, ca să nu spun doi.

Related Articles

Back to top button