OPINII

PSD și PNL au bătut palma: vor fura România prin rotație

În România, a fost un weekend obișnuit: românii au continuat să moară pe capete prin spitale, iar alienul din fruntea țării, zis fie „Terminator”, fie „Robocap” (adică nu polițist-robot, ci „cap de robot”) a continuat să joace golf. Singurii care par să fi muncit cu osârdie sunt sclaveții lui PNL și PSD, în frunte cu Cîțu și Ciolacu, care negociază la sânge fripturile din următoarea guvernare. Că așa e în democrația originală a lui Iohannis: stăpânul joacă golf, un sport accesibil tuturor bogătanilor de pe planetă, iar slugile joacă România la păcănele.

Citește și: Dictatorul Iohannis a plecat să joace golf, după ce a fost huiduit de români la Sibiu

Până acum, cele două aripi ale FSN s-au înțeles de minune și niciun nepoțel, fin, naș sau amantă nu a rămas cu dinaintea goală: vor primi toți câte un ciolănel în noul cabinet și vor da premierul prin rotație – când PNL, când PSD. Ce-i drept, mai sunt încă probleme pe două domenii în care fiecare partid vrea să-și tragă partea leului: Finanțele și Justiția, ministere decizionale. Și la urma urmei, cum să nu fie așa, de vreme ce atât PNL, cât și PSD, nu dau doi bani pe Educație, Cultură, Sănătate și alte portofolii, în schimb sunt cu ochii cât cepele pe Finanțe și Justiție. Pentru că aceste două ministere reflectă stilul lor de a face politică: să fure cât mai mulți bani de la buget prin ministerul de Finanțe și să aibă la Justiție o cârpă, un preș, un parameci care să-i scape de pușcărie. De aceea e bătaia asta pe bani și pe imunitate în fața legii. Fiindcă, dincolo de pupatul pe gingii afișat în public, de fapt între liberali și pesediști se duce o grea luptă pe sub masă, luptă în cadrul căreia fiecare vrea să-i dea adversarului o lovitură cât mai zdravănă sub centură. Iar liberalii de cumetrie care au fost în partidul lui Băsescu și acum îi ling din palmă lui Cîțu știu cum se face, pentru că asta au tot făcut, cât s-au aflat la putere cu răposatul PDL și au dat impresia unei țări întregi că ei vor să stârpească mafia, când de fapt voiau să stârpească doar „cealaltă mafie”, pesedistă, nu pe alde Udrea, Pinalti sau Flutur. Pe de altă parte, nici pesedeii nu se omoară după unul ca Boc, care le-a purtat sâmbetele cât a fost premier și de aceea ar prefera să aibă ei Justiția pe mână, ca nu cumva să mai apară vreo Kovesi teleghidată și să-i întrebe cum și-au făcut primul milion.

Citește și: Miza înțelegerilor dintre PNL și PSD: socialiștii vor da următorul președinte

Ciolac peste pupăză, pesediștii vor ca viitorul ministru de Finanțe să introducă și „taxa pe lux”, la care liberalii strâmbă din nas. Evident, măsura e găunoasă, populistă și te-apucă și râsul văzând că ea e susținută tocmai de partidul cu cei mai mulți milionari în euro din salariul de bugetar. Păi, bine, bre, Ciolacule, îi știam pe buzoieni băieți deștepți, la tine s-au terminat neuronii? „Taxa pe lux” pe care zbieri cât te ține gura că vrei să o introduci valorează exact cât gaura unui covrig cu mac: zero lei. Ce milionar crezi că o să fie atât de prost încât să-și cumpere iaht în România, să-l înmatriculeze tot în România și la final de an să vină cu sacul de bani ca să-ți plătească ție taxa pe el?

Nene Ciolacule, află matale că toți, dar absolut toți milionarii din România sunt în acte săraci lipiți, n-au nici după ce bea apă Evian. Bănișorii lor, casele, vilele, toată averea, sunt trecute pe numele unor prieteni, cunoștințe, rude, și mulți nici amantele nu și le recunosc ca fiind ale lor, ca să nu vină statul să le ia vizonul ori nurca. Așa că degeaba impui tu o taxă pe lux, fiindcă n-o va plăti nimeni. Măgăreața va cădea în schimb pe românii din clasa mijlocie, cărora de asemenea li se vor mări taxele, că așa le trebuie, dacă-s proști să muncească 12 ore pe zi ca să câștige mai mult. Și pensionarii și cei cu venituri mici vor primi de la noul guvern tot ce-au primit în ultimii ani: multă Uniune Europeană, ca să mă exprim elegant. Pentru că zice domnul Marcel Ciolacu că va crește pensiile cu 7%, dar nu suflă o vorbuliță despre inflația care a trecut de 11%. Cu alte cuvinte, el le dă la pensionari doi lei, dar ăștia trebuie să dea pe coșul zilnic patru lei. Trăiască gândirea economică pesedistă!

Și toate astea pentru ca șnapanii de la butoane, care sunt aceiași comuniști și securiști care au adus România în sapă de lemn, să poată fura prin rotație, ei și beizdalele lor. Furați acum, șnapanilor, cât mai puteți, fiindcă peste trei ani nu se știe ce va fi. Ați văzut ce s-a întâmplat la bulgari: a câștigat alegerile un partid nou înființat, condus de doi co-președinți. Aveți grijă, fiindcă și în România există un partid nou înființat, condus tot de doi co-președinți. Când va veni el la putere, atunci o să chițăiți și n-ar fi exclus să plecați, peneliști și pesediști, tot așa cum ați furat țara asta: ținându-vă de mânuță, dar uniți de o pereche de cătușe. Spre dușuri, încolonarea, băieți!

Citește și:

VIITORUL PREMIER

JAF de un miliard: PSD-PNL au cedat prin vot un teren către mafia din Africa de Sud

Related Articles

Back to top button