CRITICII

Ramona Bruynseels se va bate cu Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1

Joi, într-un eveniment organizat de AUR în fața Primăriei Sectorului 1, Ramona Ioana Bruynseels și-a oficializat candidatura pentru conducerea acestui sector crucial al capitalei.

Subliniind dezvoltarea, siguranța, ordinea și curățenia ca piloni centrali ai viitorului mandat, Bruynseels a criticat administrația actuală pentru lipsa acestor elemente fundamentale în ultimii patru ani.

„Aceste lucruri elementare nu prea au fost văzute în ultimii patru ani,” a afirmat candidata AUR, marcând o poziție fermă față de starea actuală a sectorului.

Adresându-se direct actualului primar, Clotilde Armand, Bruynseels a fost categorică: „Fără valori, fără principii, fără competență nu vei obține niciodată rezultate, rezultatul este unul singur și el se numește dezastru. Este cazul dumneavoastră.”

Această declarație subliniază viziunea sa critică asupra gestionării sectorului 1, pe care o consideră deficitară și lipsită de rezultate concrete în beneficiul cetățenilor.

Promițând o schimbare radicală, Bruynseels și echipa AUR se angajează să aducă responsabilitate, ordine, curățenie și dezvoltare în fața cetățenilor sectorului.

„Misiunea mea și a echipei AUR este ca, împreună cu fiecare locuitor al sectorului nostru, să readucem mândria de locuitor, de cetățean al sectorului, demnitatea noastră,” a explicat ea, punând accent pe reconstrucția sentimentului de comunitate și pe îmbunătățirea calității vieții în sector.

Această candidatură vine într-un moment crucial pentru Sectorul 1, unde nevoia de schimbare și de o administrație eficientă este mai acută ca niciodată.

Related Articles

Back to top button