CRITICII

Audiențele TVR sunt puțin mai jos decât glezna broaștei. Emisiunea lui Cristache a fost eliminată pentru că era incomodă pentru regim

Conducerea TVR a scos din grila de programe emisiunea jurnalistului Ionuț Cristache, „România Nouă”, pentru că era incomodă pentru Iohannis și guvernarea Ciucă-Ciolacu, deși producția avea audiență. „Emisiunea lui Ionuț Cristache a fost eliminată pentru că era incomodă și s-au dat dispoziții în acest sens.”, afirmă directorul Radioului Public.

Directorul Dan Turturică, finul șefului SPP Lucian Pahonțu, împreună cu conducerea instituției acceptă și girează o serie de decizii care au consecințe dezastruoase asupra situației economice, dar și a audienței TVR.

Sumele investite de stat în bugetul Televiziunii Române sunt colosale însă în audiențe postul public stă puțin mai jos decât glezna broaștei. Consiliul de Administrație al TVR este obligat să accepte și să gireze o serie întreagă de decizii care nu au un fundament economic și nici măcar în audiență. La TVR avem un jaf din bani publici în toată regula.

„Ca să se rezolve ceva acolo este nevoie de o decizie politică luată rapid și executată rapid, nu neapărat ca în Israel, să-l închizi la 11 noaptea și să-l deschizi din nou la 7 dimineața, dar trebuie luată o decizie politică care să țină cont și de eficiența economică, dar și de menirea constituțională a instituției.”, a afirmat Georgică Severin.

Related Articles

Back to top button